SÜGISESED PUSLED

SÜGISESED PUSLED

Ah, sügis! Päike on vähem kõrvetav, ilmad on jahedamad , kui mitte öelda et veidi vilud, õhk kargem ja lõhnadest tulvil. Lapsed on jälle koolis ja päevad on lühemad. Puud muudavad värvi ja kui igal nädalavahetusel lehtede riisumise tüütust tegevusest mööda vaadata, on see imeilus hooaeg. Maaliline sügismaastik on alati võluv.

Kui te pole kohas, kus saate nautida traditsiooniliselt sügise saabumise ilu, elate linnas ja tunnete puudest puudust või ei taha autoga loodusesse väljasõidule minna, saate ebatraditsiooniliselt oma koju tuua sügisese meeleolu puslede kaasabil. Vaadake puude uhkeid värvilisi lehekroone ning nautige sügispuslede kokku panemist ilma ühtegi lehte riisumata.

Meil on suur valik sügisesse sobivaid puslesid, nii et sirvige neid kindlasti ja leidke oma lemmikud.

Ravensburger pusle Maamaja sügisel
See pusle on maaelu meeldetuletus vanadest headest aegadest, sedakorda küll Inglismaa stiilis. Erepunased puulehed, õdus valgus aknast, luiged tiigil ja rändlinnud taevatausta. Seda vaadates tuleb naeratus suule.

Dino pusle Šveits
Sellel kaunil maastikul on sügisvärvides mäenõlvad ning teisel pool punased ja rohelised puud. Sügisel matkates looduses tunned end kuidagi eriti elavana- kas see väike jahedus, mõningane niiskus või värvide küllus- igal juhul energiat on hea koguda kaunis looduses. Ehk just sel aasta sai käidud Šveitsis ning aitab meenutada seal kogetut. Või seada omale uus unistuste reisisiht valmis, esialgu kasvõi puslepildina.

Dino pusle Durdle Door UK
Need imeilusates värvides päikeseloojangud rannikusopis! Koht kus meenutada suvideid seiklusi, puhkust ja rõõmu päevast, sõpradest, perest, meres ujumisest, suplusest- kõigest sellest, mis kuulub elamise rõõmu alla.

Ravensburger pusle Meeleolu orus
See jõgi, see mägi, see lauskmaa kaunite lillede ja värviliste puudega. Õhkab vaikust ja meelerahu.

Ravensburger 3D pimedas helendav pusle majakas
Sügise lähenedes õhtud pimenevad tasapisi. Just siis on merel olijate kaoks eriti turvaline ja kodune tunne kui märkavad majakatuld, olgu siis meri mäslev või peegelsile. Miks mitte see meeleolu tuua 3D puslena tuppa.

Ravensburger pusle Lillepeegeldused
Just nii värviküllane ongi sügis! Veel mõned õied, veel mõned lõhnad – enne kui kõik talveunne vajub. Huvitav on see, et sügisel on lillede värvilaigud eriti erksad või jäävad nad lihtsalt silma selle vaikselt hääbuva ilu taustal.

Ravensburger pusle Loomaaed
Millegipärast seostub sügise tulekuga ka loomaaed. Vist sellepärast, et lapsena sai sageli käidud enne kooli algust ühiselt loomaaeda külastamas. Või siis kaunitel sügisestel nädalalavahetustel uudistamas loomade elu.

Tactic pusle Pariisi kohvik
Just sellises väikeses tänavaäärses Pariisi kohvikus tahaks olla koos oma kallimaga jahedatel sügispäevadel. Taaskord armuda ja olla õnnelik. Just sügisel!

Lõbusat, sooja ja turvalist sügishooaega!
Pildid, mis rõõmustaks puslesõprade sügispäevi saad soetada meie e-poest.


Sa lisasid just toote ostukorvi:

Liitu uudiskirjaga ja saa 6% allahindlust oma esimeselt ostult!

Kui liitud meie uudiskirjaga saad koheselt 6% allahindlust oma esimeselt ostult!