SUURTE TÜKKIDEGA PUSLED ON MUGAVAD NII LASTELE KUI VANEMATELE INIMESTELE

SUURTE TÜKKIDEGA PUSLED ON MUGAVAD NII LASTELE KUI VANEMATELE INIMESTELE

Puslesid on väga erineva suurusega.

Puslesi on väga laias valikus erinevate tükkide arvuga ja tükkide suurustega ning väga suures valikus piltide kokku panemiseks. Alates meie perede kõige väiksematele – beebidele mõeldes 2 tükilistest kuni 40 tuhandelisest osast koosnevate pusledeni.

Selleks, et iga pusle omanik tunneks selle kokku panemisest suurimat rõõmu, tuleb valida pusle, millel on kokku paneja jaoks sobiv pusle tükkide suurus.

Suuremad tükid tähendavad sageli ka seda, et pusele tükkide arv on väiksem. Kui puslel on aga vähem tükke, on lihtsam tuvastada, kust iga pusle tükk pärit on. Tükke, mida läbi vaadata ja kokku sobitada, on vähem, mis muudab pusle kiiremini hoomatavaks. Väikestele lastele, kes veel ei haara nii osavalt, kes veel ei oska tähele panna pisemaid detaile ning kes rõõmustavad lastepäraste rõõmsavärviliste piltide üle, on sobilik suurte tükkidega pusle. Laps saab pusletüki mugavalt kätte võtta ja asetada selle õigesse paika. Ta märkab suurema tüki pealt kergemini pildi osasid ning tal on lihtsam värve kokku sobitada. Lapsed, kes on sageli kärsitumad, saavad suuremate tükkide korral pildi kiiremini kokku pandud ning tunnustus saavutatu üle tuleb kiiremini. See innustab neid veel ja veel puslesid kokku panema, kannatlikkus tasapisi kasvab ning ehk peagi võtavad kokku panemiseks ette juba rohkem aega ja tähelepanu nõudvaid puslesid. Väiksed tükid muudavad pusle kokku panemise keerukamaks. Kuid tegevusrõõm ning saavutatu üle uhkuse tundmine on igal juhul garanteeritud nii suurte kui väiksemate tükkidega pusle kokku panemisel. Tüki suurustega varieerides võib samast pildist koosnevast puslest saada lihtsast ülesandest tõeline väljakutse.

Suuremaid tükke on lihtsam käsitleda
Kuid suurematel tükkidel on eelised ka vanematele, mitte ainult lastele. Suuremaid tükke on käes lihtsam hoida ning õigesse kohta asetada. See on oluline ka vähenenud käteosavusega eakamatele. Suuri tükke pole mitte ainult lihtsam käsitseda, vaid ka vähenenud silmanägemisega inimestel on hõlpsam neid näha.

Pilte on puslede seas väga mitmekesises valikus, igaüks leiab endale sobiva pusle meeldivaks aja veetmiseks.

Nii sobivad suurte tükkidega pusled suurepäraselt nii lastele kui vanematele inimestele. Muide, see on ka imetore ühistegevus lastelaste ja vanavanemate jaoks. Lisaks koos nuputamise rõõmule, koos veedetud ajale, saavad eri põlvkonnad omavahel suhelda, rääkida lugusid ja jagada vastastikku vahvaid teadmisi. Uskuge ka väikelastelt on alati midagi õppida!

Suurte tükkidega puslede ostmiseks on mitu võimalust

Saate neid soetada tükkide arvu, pildi meeldivuse, pusle tükkide kuju järgi.

Otsitava pusle leidmiseks võite alati kasutada ka e-poe ekraani ülaosas asuvat otsinguriba. Võite otsida sõna järgi, näiteks trükkides sõna “traktor” või „hobune“ või mõni muu otsimise sõna. Ning seejärel valida juba endale meeldivaim pusle. Võite otsida vasakust menüüst pusle tükkide arvu järgi. Ning alati on võimalus küsida e-poe klienditoelt nõu ja abi endale sobivaima pusle leidmiseks.

Nüüd aeg leida endale uus puslemõistatus! Haara suurte tükkidega pusle, võta mugav asend sisse ja naudi. Sobivad ja lahedad pusled saad osta meie e-poest.


Sa lisasid just toote ostukorvi:

Liitu uudiskirjaga ja saa 6% allahindlust oma esimeselt ostult!

Kui liitud meie uudiskirjaga saad koheselt 6% allahindlust oma esimeselt ostult!